ΥΛΙΚΑ:
300γρ. φύλλα ρόκας
150γρ. καρύδια
8 λιαστές ντομάτες
1 1/2 κ.σ. crema di modena balsamico
150γρ. flakes παρμεζάνας
ελαιόλαδο
2 κ.σ. μέλι
1 φρέσκια ντομάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε καλά τα φύλλα ρόκας και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Σε ένα βαθύ μπωλ ρίχνουμε ελαιόλαδο, λίγο balsamico, λίγο μέλι, μια χούφτα flakes παρμεζάνας, τα μισά καρύδια και 4-5 λιαστές ντομάτες.
Από πάνω ρίχνουμε τη μισή ρόκα, και συνεχίζουμε ρίχνοντας πάλι, καρύδια, παρμεζάνα, μέλι, balsamico και λίγες ντομάτες.
Τελειώνουμε με τα υπόλοιπα φύλλα ροκας, τα υπόλοιπα καρύδια, την υπόλοιπη παρμεζάνα, μέλι, balsamico και στολίζουμε ακτινωτά τις τελευταίες λιαστές ντομάτες και περιμετρικά αν θέλουμε με φρέσκες ντομάτες.
Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου