50γρ φέτα
50γρ. τριμμένα 4 τυριά
1 αυγό
μια χούφτα φρέσκα φύλλα δυόσμου
λίγο πιπέρι
λίγη σκόνη σκόρδο
λίγη πάπρικα
λίγο ελαιόλαδο
σφολιατάκια για πιτάκια 20 τμχ.
λίγο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα ταπεράκια με ένα μικρό πιρουνάκι λιώνουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα τριμμένα τυριά.
Χτυπάμε το αυγό, το ρίχνουμε στο μείγμα και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά.
Ψιλοκόβουμε το δυόσμο και ρίχνουμε και πάλι στο μείγμα μας.
Παίρνουμε ένα -ένα κουταλάκι του γλυκού και γεμίζουμε τα σφολιατάκια μας και όταν τελειώσουμε τα περνάμε με λίγο γάλα από πάνω.
τα ψήνουμε περίπου 20' στους 180.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου