ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ CHEESE CAKE ΑΠΟ ΚΑ ΕΦΗ
Υλικά:
1 κουτί Μιράντα παπαδοπούλου
1 κιλό κονσέρβα βύσσινο
1 βούτυρο Κερκύρας
1 κρέμα γάλακτος
1 τυρί Filadelphia
1 κούπα ζάχαρη άχνη
Λίγο κορν φλάουερ
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι λιώνω το βούτυρο και μέσα «σπάω» με τα χέρια μια συσκευασία Μιράντα Παπαδοπούλου.
Στο μίξερ χτυπάω το Filadelphia με τη ζάχαρη άχνη να γίνει παχύρευστη κρέμα.
Σε ένα ταψάκι μέτριου μεγέθους τα στρώνω πρώτα το μίγμα των μπισκότων, κατόπιν την κρέμα από το μίξερ και εν συνεχεία, σουρώνουμε τα βύσσινα από την κονσέρβα και τα στρώνουμε προσεκτικά πάνω από την κρέμα.
Σε ένα κατσαρολάκι «δένουμε» το σιρόπι από τα βύσσινα με το κορν φλάουερ και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Στο τέλος περιχύνουμε το γλυκό με το σιρόπι και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3 ώρες πριν το σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου