ΥΛΙΚΑ:
Για βάση
5 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1κ.γ μπέϊκιν πάουντερ
1 κούπα αλεύρι
Για τη γέμιση:
Μήλα περίπου 1 κιλό
1 βιταμ
1 κούπα ζάχαρη
κανέλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βιτάμ με τη ζάχαρη και κατόπιν αφού έχουμε κόψει τα μήλα σε μισοφέγγαρα (όχι πολύ λεπτά σε πάχος) τα στρώνουμε στο αντικολητικό ταψάκι πασπαλίζοντας με κανέλλα. Περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο-ζάχαρη.
Στο μπλέντερ αναμειγνύουμε τα υλικά για τη βάση και τα περιχύνουμε πάνω από τα στρωμένα μήλα μέσα στο ταψί.
Ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου δοκιμάζοντας με μια οδοντογλυφίδα πότε θα είναι έτοιμη η βάση μας.
Το βγάζουμε από το φούρνο όταν είναι έτοιμο, το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το αναποδογυρίζουμε σε ένα μεγάλο πιάτο.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου