Εύκολο, γρήγορο, νόστιμο, πρωτότυπο... τί άλλο θέλετε?
ΥΛΙΚΑ:
16 Γαρίδες Νο 1
250γρ τυρί κρέμα (προτιμώ Philadelphia)
4 μικρές καυτερές πιπερίτσες
2 κ.σ. μέλι
16 φέτες μπέικον
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος μόνο στο κέντρο του σώματος αφήνοντας την ουρά.
Αφαιρούμε το εντεράκι.
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με τις καυτερές πιπερίτσες εξαιρετικά ψιλοκομμένες χωρίς τα κουκούτσια τους.
Προσθέτουμε στο μείγμα 1 κ.σ. μέλι. Ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε κάθε λωρίδα μπέϊκον. Στο κέντρο τοποθετούμε 1 μεγάλη κουταλιά του γλυκού από το μείγμα τυριού.
Ακουμπάμε την γαρίδα, ώστε το μείγμα να βρίσκετε στο κέντρο της.
Τυλίγουμε τη λωρίδα του μπέϊκον και στρώνουμε σε ταψάκι ελάχιστα λαδωμένο βάζοντας το σημείο της ένωσης του μπέϊκον από κάτω.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15’-20’ στους 200 μέχρι να γίνει το μπέικον τραγανό.
Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ραντίζουμε τις γαρίδες μας με μέλι.
Σερβίρουμε αμέσως.
ΥΛΙΚΑ:
16 Γαρίδες Νο 1
250γρ τυρί κρέμα (προτιμώ Philadelphia)
4 μικρές καυτερές πιπερίτσες
2 κ.σ. μέλι
16 φέτες μπέικον
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος μόνο στο κέντρο του σώματος αφήνοντας την ουρά.
Αφαιρούμε το εντεράκι.
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με τις καυτερές πιπερίτσες εξαιρετικά ψιλοκομμένες χωρίς τα κουκούτσια τους.
Προσθέτουμε στο μείγμα 1 κ.σ. μέλι. Ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε κάθε λωρίδα μπέϊκον. Στο κέντρο τοποθετούμε 1 μεγάλη κουταλιά του γλυκού από το μείγμα τυριού.
Ακουμπάμε την γαρίδα, ώστε το μείγμα να βρίσκετε στο κέντρο της.
Τυλίγουμε τη λωρίδα του μπέϊκον και στρώνουμε σε ταψάκι ελάχιστα λαδωμένο βάζοντας το σημείο της ένωσης του μπέϊκον από κάτω.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15’-20’ στους 200 μέχρι να γίνει το μπέικον τραγανό.
Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ραντίζουμε τις γαρίδες μας με μέλι.
Σερβίρουμε αμέσως.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου