Πικάντικο και πανεύκολο! Η καυτερή ουσία στις πεπεροντσίνο μας βοηθά να αποβάλλουμε τοξίνες.
Καλή απόλαυση!
ΥΛΙΚΑ:
400γρ. πέννες
3 ώριμες ντομάτες
3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
3 πιπερίτσες τσίλι
1.2 ποτ. κρασιού ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
1 χούφτα μαϊντανό
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το σκόρδο πολτοποιημένο και τις καυτερές πιπερίτσες (pepperoncino) ψιλοκομμένες. Σε μέτρια θερμοκρασία τσιγαρίζουμε για περιπου 5'.
Ρίχνουμε μέσα τη ντομάτα και σιγοβράζουμε για περίπου 15'.
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα στραγγίζουμε καλά μόλις είνάι έτοιμα.
Τα ρίχνουμε μέσα στο σκεύος που ετοιμάζεται η σάλτσα και τα ανακατεύουμε καλά.
Στο τέλος ρίχνουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με μπόλικη παρμεζάνα ή πεκκορίνο.
Καλή απόλαυση!
ΥΛΙΚΑ:
400γρ. πέννες
3 ώριμες ντομάτες
3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
3 πιπερίτσες τσίλι
1.2 ποτ. κρασιού ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
1 χούφτα μαϊντανό
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το σκόρδο πολτοποιημένο και τις καυτερές πιπερίτσες (pepperoncino) ψιλοκομμένες. Σε μέτρια θερμοκρασία τσιγαρίζουμε για περιπου 5'.
Ρίχνουμε μέσα τη ντομάτα και σιγοβράζουμε για περίπου 15'.
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα στραγγίζουμε καλά μόλις είνάι έτοιμα.
Τα ρίχνουμε μέσα στο σκεύος που ετοιμάζεται η σάλτσα και τα ανακατεύουμε καλά.
Στο τέλος ρίχνουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με μπόλικη παρμεζάνα ή πεκκορίνο.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου